• Belangrijke mededelingen over bekerwedstrijd NWC-Someren 5 september

  2 sep 2021
 • Het nieuwe voetbalseizoen gaat weer beginnen. En zondag starten we al gelijk goed, namelijk met een nieuwe editie van ‘De KanaalDerby”. De eerste teams van NWC en Someren voetballen dan voor de beker tegen elkaar.

  In verband met de huidige coronarichtlijnen is het helaas nog niet mogelijk om - traditiegetrouw - deze wedstrijd tot een feest te maken. We hebben nog altijd te maken met beperkingen en daar vragen we graag jullie aandacht voor.

  Onze kantine mag gelukkig weer open, maar uiteraard wel volgens de geldende coronarichtlijnen. Deze regels houden onder andere in: houd overal 1,5 meter afstand, zitplaatsen verplicht (ook op het terras), registratie mogelijkheid, geen entertainment.

  Publiek langs de lijn is weer welkom, maar ook hier moet 1,5 meter afstand worden gehouden. Dat betekent dat de capaciteit langs de lijn helaas beperkt is. Wij zullen zondag de aantallen toeschouwers goed in de gaten houden. Bij een te grote toestroom zullen wij helaas genoodzaakt zijn de toegang tot ons sportpark te sluiten. Wij vragen jullie begrip hiervoor.

  Graag vragen wij ieders medewerking hierin, als ook om hierin de verantwoordelijkheid te nemen. Benut zoveel mogelijk de ruimte rond het voetbalveld en houd afstand. De entree is gratis.

  Graag begroeten we jullie zondag op ons sportpark!

  Bestuur NWC Asten

rfwbs-slide