• Arbeidsintegratie bij NWC

  Op 1 januari 2015 is de Participatiewet in werking getreden. Met de komst van deze wet is er één regeling om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk te begeleiden.

  Ook NWC wil mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in staat stellen zoveel mogelijk zelfstandig mee te doen in de samenleving.
  Dit vraagt om maatwerk. Als vereniging kunnen we voldoende werkzaamheden bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor stellen we hen in staat om ook mee te draaien in de maatschappij

  Samen met Werkplein regio Helmond en ONIS probeert onze Buurtsportcoach zoveel mogelijk mensen te helpen en een match tussen vraag en aanbod tot stand te brengen.

  Momenteel begeleidt onze Buurtsportcoach een aantal Astenaren die werkzaam zijn bij NWC. Deze werkzaamheden zijn gericht op het beheren en onderhouden van de velden en gebouwen op Sportparkt 't Root.

  Mocht u meer willen weten over deze participatiebanen, dan kunt u contact opnemen met onze Buurtsportcoach: buurtsportcoach@nwc-asten.nl.

rfwbs-slide