• Nu het seizoen is afgelopen nemen we helaas ook afscheid van een aantal leden van het Jeugdbestuur en Afdelingszaken die zich jarenlang met veel passie voor NWC hebben ingezet.

  Allereerst neemt Frits Hoebergen afscheid als Jeugdsecretaris. Meer dan 20 jaar heeft Frits deze functie vervuld op een geweldige manier en we zijn Frits daar ook heel erg dankbaar voor. We zien Frits dan ook met lede ogen vertrekken, maar gunnen hem de tijd die hij nu kan besteden aan zijn kleinkinderen (ook bij NWC!).

  Monique en Susan nemen afscheid na vele jaren de functie van Groepsleider JO7-JO8/Mini's te hebben vervuld. In deze jaren hebben zij talloze nieuwe leden verwelkomd, de indelingen gemaakt, team van de week verzorgd, bestuursdiensten gedraaid, vragen van ouders beantwoord, niks was ze te veel!  Het zijn toppers, heel erg bedankt voor alle tijd en liefde gestoken in onze Jeugdafdeling.

                                                              

  Behalve Susan en Monique zullen ook Anneke van Oosterhout (JO10-JO9) en Barbara van den Oever (JO11-JO12) aan het einde van het seizoen stoppen. Super bedankt voor jullie inzet!

  Gelukkig kunnen we melden dat Frits opgevolgd zal worden door Joost Martens. Joost zal zich later voorstellen, maar welkom Joost!

  Voor Monique, Susan, Anneke en Barbara zijn we druk bezig om hun taken over te nemen in combinatie met een andere invulling van het Groepsleiderschap voor de onderbouw. Binnenkort kunnen we hierover meer over melden.

   

   

   

rfwbs-slide