• Afscheid en nieuwe gezichten tijdens jaarvergadering

 • Aan het einde van de jaarvergadering van NWC op 31 oktober is afscheid genomen van Geert Hoeben (secretaris) en hebben de leden ingestemd met de komst van Paul Bruijstens (secretaris) en Arie van den Boomen (vrijwilligerszaken) in het hoofdbestuur.

  Tijdens de jaarvergadering is onder meer de financiƫle situatie toegelicht door penningmeester Jasper Werts, zijn de voetbalgerelateerde zaken en ontwikkelingen behandeld door Arian Verrijt en gaf voorzitter Nils van Hoek zijn toelichting op de relevante onderwerpen die speelden en spelen bij NWC.

  Er is een tijd van komen, en een tijd van gaan. Geert Hoeben heeft na liefst 10,5 jaar afscheid genomen van het hoofdbestuur. In deze lange periode heeft Geert zich altijd trouw ingezet voor de club, waarvan zeven jaar als secretaris. Geert was een motor die graag op de achtergrond zijn taken uitvoerde en altijd zeer accuraat en professioneel te werk ging. Als bedankje ontving hij een eetbon en een bos bloemen van voorzitter Nils van Hoek en kreeg hij een verdiend applaus van de aanwezige leden. Geert, hartelijk dank voor je jarenlange inzet en tot snel bij NWC!

  Geert wordt in het hoofd- en dagelijks bestuur opgevolgd door Paul Bruijstens. Lees onderaan dit artikel meer over Paul.

  Na enkele jaren waarin de post van hoofd vrijwilligerszaken onbemand is geweest na het afscheid van Joost van Stiphout, zal deze functie vanaf dit seizoen worden bekleed door Arie van den Boomen. Lees onderaan dit artikel meer over Arie.

  De jaarvergadering ging akkoord met de komst van beide versterkingen.

  Paul en Arie, veel succes en plezier gewenst!

 • Geert Hoeben
 • Paul Bruijstens
 • Hoi NWC-ers! Tijdens de afgelopen jaarvergadering ben ik gekozen als nieuwe secretaris. Vanaf de zomer loop ik al actief mee in het bestuur en hiermee is duidelijk geworden dat we een mooie club zijn en er veel vrijwilligers dagelijks bezig zijn om NWC draaiende te houden. Geert, dank voor de duidelijke overdracht en je inzet de laatste jaren. Ik ga met veel inzet en plezier de rol invullen. Zelf heb ik tot begin vorig jaar ruim dertig jaar actief gevoetbald. Nu ben ik lid van FC Kruisband en is me door de artsen duidelijk gemaakt dat een actieve rol in het veld niet meer voor me is weggelegd. De laatste jaren heb ik actief training en leiding aan het team van onze Jip gegeven en hiermee ook inzicht in de club gekregen en de grote uitdagingen waar we de komende jaren voor staan. De rol van (assistent)-trainer en leider van JO10-1 zal ik combineren met de bestuurstaken. Op de donderdag ben ik als trainer en op zaterdagochtend als jeugdleider aanwezig. De zaterdagmiddag ben ik regelmatig bij de veteranen langs de lijn te vinden en ik zal meermaals op zondagmiddag bij ons eerste elftal aanwezig zijn. Voor vragen weten jullie mij hopelijk te vinden, of neem contact op via 06-22803104 of secretaris@nwc-asten.nl!
 • Arie van den Boomen
 • Mijn naam is Arie van den Boomen en ik ben een echte Astenaar, geboren in de Hemel en opgegroeid in de Lindestraat. Ik heb bij NWC gevoetbald van 1971 tot ongeveer 1986. Een leuke (jeugd)voetbaltijd gehad met enkele invalbeurten in het vaandelteam. Een van mijn twee dochters, Maud, heeft al een ruime tijd verkering met Martijn Henst en daardoor ben ik ook weer vaker naar NWC 1 gaan kijken. Vorig jaar raakte ik aan de praat met Arian Verrijt en via Nils van Hoek werd de interesse om deel te nemen aan het hoofdbestuur versterkt. Ik werk bij Onis Welzijn en verricht onder meer veel "keukentafelgesprekken" met mensen die een bepaalde zorg of dienst nodig hebben. In mijn vrije tijd is biljarten nog steeds een gezellige hobby en schaak ik bij De Combinatie in Asten. Wielrennen is mijn andere sport, naast het zijn van trouwe supporter van Helmond Sport (al veel te lang, meer dan dertig jaar...). Bij NWC heb ik in het hoofdbestuur de portefeuille vrijwilligerszaken, dus iedereen die verenigingswerk vrijwillig verricht of wil gaan doen, daar zet ik me voor in. NWC en ook andere verenigingen kunnen bijna niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligerswerk. Gelukkig heeft NWC vele trouwe vrijwilligers, maar we hebben er nog niet genoeg. Ik wil bij deze iedereen uitnodigen om in zijn/haar netwerk te kijken of ze iemand kennen die verenigingswerk wil doen. We hebben genoeg vacatures, zie de posters in de kantine en kijk eens op de website. Neem gerust contact met me op voor meer informatie via tel. 06-28302428 of via vrijwilligerszaken@nwc-asten.nl. Ik zie jullie belangstelling graag tegemoet en tot ziens op sportpark 't Root!
rfwbs-slide