• Aandachtspunt: Veiligheid op en rondom parkeerplaats Sportpark

  21 apr 2021
 • Graag willen wij jullie aandacht vragen voor de veiligheid tijdens het brengen en halen rond trainingen.

  Vanwege de coronamaatregelen is ons Sportpark op dit moment niet meer toegankelijk voor ouders en toeschouwers. We merken dat rondom de trainingen veel kinderen gebracht en gehaald worden. Daarom zijn er veel verkeersbewegingen op de parkeerplaats. En dat levert regelmatig onveilige situaties op.

  Graag brengen wij nogmaals de veiligheidsregels bij jullie onder de aandacht.

 • Direct voor de ingang naar ons Sportpark, bij de poort, is een niet-parkeer-zone. Die wordt aangegeven door middel van strepen en pionnen. Om het extra duidelijk te maken, worden de pionnen vervangen door dranghekken. Respecteer a.u.b. die maatregelen. Het is niet de bedoeling dat je deze dranghekken/pionnen verplaatst!

  Mocht je even moeten wachten totdat je kind klaar is met trainen, parkeer je auto dan niet op de parkeerplaats, maar op de parkeerstroken aan de Beatrixlaan. Senioren die met de auto naar de training komen roepen we ook op hun verantwoordelijkheid te nemen en op een veilige manier te parkeren.

  Het zebrapad wat voor de parkeerplaats ligt is de veiligste manier om over te steken en een automobilist verwacht dat ook op die plek. Maak er samen met je kind gebruik van, of leer hem/haar aan om dat punt te gebruiken om over te steken.

  Laten we afspreken ons aan bovenstaande regels te houden zodat iedereen veilig naar en van ons Sportpark kan lopen en fietsen.

  Bedankt voor jullie medewerking!

rfwbs-slide