• Onze accommodatie is er ook voor u!

    Sportpark 't Root ligt op een mooie plek in Asten. Het is voor vele Astenaren een 'natuurlijke ontmoetingsplek' en vormt zo de verbindende schakel tussen mensen. Bij NWC ontmoeten wekelijks duizenden mensen elkaar. Mensen van alle rangen en standen, jong en oud.

    Onze vernieuwde accommodatie is veilig, schoon, multifunctioneel en voor een ieder toegankelijk.

    Een mooi voorbeeld hiervan is het Repair Café. Carien van Eijden, coördinator van Onis Vrijwilligerscentrale, zette samen met onze Buurtsportcoach in 2014 het Repair Café in Asten op. In het café zetten vrijwilligers zich in om allerlei kapotte spullen te repareren. Dat kan van alles zijn: fietsen, huishoudelijke apparaten, kapotte verlichting of een gebroken vaas. Het motto hierbij: Weggooien is zonde, gun uw spullen een 2e ronde!

    Elke tweede woensdag van de maand (m.u.v. juli en augustus) van 14.00 tot 16.00 uur is het Repair Café geopend in de kantine van onze voetbalvereniging. De reparatie is gratis. Alleen de materiaalkosten zijn voor eigen rekening.

    Mocht u meer willen weten over het gebruik van onze accommodatie dan kunt u contact opnemen met onze Buurtsportcoach: buurtsportcoach@nwc-asten.nl.

rfwbs-slide