Sponsor van de maand


Bent u sponsor van NWC en wilt u Sponsor Van De Maand worden?
Meld u dan aan via: mpmhenst@gmail.com

                                                                                                                                 
Sponsor van de maand oktober: Steakhouse Beer and Beefs


In Partycentrum de Pandoer in Asten-Heusden is Steakhouse Restaurant Beer and Beefs gevestigd. Wij zijn gespecialiseerd in lekkere speciaal bieren en malse steaks.

Malse steaks
In ons restaurant in Asten-Heusden kun je in een ontspannen sfeer genieten van lekker eten. Onze menukaart bevat bekende gerechten, maar wel op een originele en verrassende wijze gepresenteerd.
Uiteraard staan ook visgerechten en vegetarische maaltijden op onze kaart, zodat er voor ieder wat wils is. Speciale bieren
Een heerlijk speciaal bier is een aanvulling voor je gerecht en vice versa. We hebben een ruime collectie van Nederlandse en buitenlandse bieren. We stellen onze bierkaart met zorg samen en voor elk gerecht kunnen we passende bieren adviseren. Zo kun je een biertje kiezen dat bij je maaltijd en smaak past. We hopen je ook met onze uitgebreide collectie te kunnen verrassen zodat je een nieuw speciaal biertje kunt proberen. 

Verder beschikken we eveneens over een mooie wijncollectie zodat ook wijnliefhebbers aan hun trekken kunnen komen.

Reserveren
Zin om een keertje te komen eten? Leuk! Reserveer een tafeltje via www.beerandbeefs.nl of bel even: 0493-691918.

Sponsor van de maand september: Grand Café Markt 8Wij hopen dat de meesten van jullie ons inmiddels wel kennen, maar ben je ook ooit binnen geweest? Heb je al eens lekker geluncht of misschien al eens een heerlijk diner gehad bij ons? Wij beloven dat je tevreden naar buiten zult lopen! Wij staan namelijk voor kwaliteit en goede service en nemen met minder geen genoegen, dus verwachten dat u dat ook niet bij ons doet. 
 
Ook is het leuk om ook eens bij ons een High-Tea, High-Beer of High-Wine te komen doen. Dit zijn middag- of avondvullende arrangementen, waarbij heerlijk genoten kan worden van hapjes en drankjes en je ondertussen lekker kan bijkletsen.
Of bezoek een themadiner, zoals: Italiaanse avond, Sharing = Caring, Wild avond, Bubbels & Bites, Bier & Bites of ons Amuse diner. Als je bij ons komt heb je gegarandeerd een heerlijke avond gehad!
Natuurlijk kun je bij ons ook een snelle hap krijgen, zoals: een maaltijdsalade of een van onze goede grote hamburgers voor als je snel even wat wilt happen.
 
Hier een kleine blik, omdat een foto meer dan 1000 woorden zegt:

Sponsor van de zomerstop: Acknowledge 
 

 

Technologie is belangrijk in onze samenleving. Wij ondersteunen organisaties al sinds 1994 in het bereiken van hun doel door ICT-oplossingen in te zetten. Door een breed aanbod aan disciplines te combineren vinden we voor klanten de best passende oplossing, wat de vraag ook is.

 

Met wie doen wij dit?

Met ruim 250 enthousiast medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor bedrijven en organisaties uit te regio Eindhoven. Bij Acknowledge lopen nieuwsgierige, flexibele en authentieke vakmensen rond die bij ons zichzelf kunnen zijn. En het is nog gezellig ook! We vieren onze successen regelmatig en houden een aantal personeelsfeesten per jaar.

 

 

Acknowledge en sport

Een van de belangrijkste passies van Acknowledge is het stimuleren van vitaliteit. Sporten is belangrijk voor veel van onze medewerkers. Wij zijn daarom trots om sponsor te zijn van NWC Asten!