Jubileumweekend NWC 8 en 9 Juni 2018! 

De Jeugdafdeling van NWC bestaat 75 jaar en de Veteranen 50 jaar! En NWC als geheel 90 jaar! Dit gaan gaan we vieren op vrijdag 8 juni en zaterdag 9 juni. 

Op vrijdag 8 juni wordt er een Dienstenveiling georganiseerd. Meer informatie hierover volgt binnenkort

Op zaterdag 9 juni is er de hele dag van alles te doen op het Sportpark. 

De Onderbouw, inclusief de G, begint om 9:30 uur. Op veld 4 en 5 zullen allerlei spelletjes worden opgebouwd. Deze zullen tot ongeveer 12:00 duren, waarna voor een hapje en een drankje gezorgd zal worden. Ook Phoxy, de mascotte van PSV, is dan aanwezig, zodat de nodige foto's gemaakt kunnen worden.

De dag voor de onderbouw zal rond 14:00 uur afgelopen zijn. De hele dag zal iedereen met zijn eigen team bij elkaar blijven; de organisatie gaat er van uit dat iedereen, net zoals bij de competitiewedstrijden, op deze unieke dag aanwezig zal zijn.
's Middag is het de beurt aan de Bovenbouw, zowel de jongens als de meiden. De spelen beginnen om 13:00 en zullen tot 16:00
uur duren. Om het voor de oudere jeugd wat spannender te maken zal er een competitie element ingebouwd worden. Ook voor de
oudere jeugd is er na de spelen een hapje en een drankje. 

Rond 18:00 uur zullen onze Veteranen het veld betreden om een Jubileumwedstrijd te spelen. 

Om 20:30 uur zal de feestdag spetterend worden afgesloten in de grote feesttent die op het terrein zal worden geplaatst. 
We zijn trots dat we DJ Hans den Derde en de Astense topband Lucky Nine hebben kunnen strikken voor deze avond!
Deze feestavond is natuurlijk toegankelijk voor alle leden en oud-leden van NWC, maar ook voor eenieder die NWC een warm hart toedraagt.

Zorg dat je erbij bent, want het wordt een onvergetelijk weekend!