Trainingstijden heel slecht weer (schema 3)
  >> Slecht weer
 
Kijk altijd onder de knop 'Afgelaste trainingen' om te kijken welk schema actief is
Als er geen informatie wordt getoond is altijd schema 1 actief.

 
           
  Trainingsschema heel slecht weer. 2016 / 2017    
   Schema 3  versie 1      
 Dag  teams  veld   van  tot  lokaal
           
Maandag          
           
           
           
           
           
           
           
           
 Dinsdag          
           
           
           
           
           
           
Woensdag          
           
           
           
           
           
           
           
           
Donderdag          
           
           
           
           
           
           
 


Uitleg trainingsschema's

Bij NWC hanteren we 3 trainingsschema’s. Uitgangspunt is dat alle teams, selectie en lager voetbal, minimaal 1x in de week kunnen trainen.

Schema 1  (normaal)
Dit is het schema dat onder normale weersomstandigheden gehanteerd wordt. Alle velden, behalve het hoofdveld, mogen gebruikt worden.

Schema 2 (slecht weer)
Dit is het schema dat bij slecht weer gehanteerd wordt. Er kan dan alleen op veld 3 (kunstgras), veld 6 (achter de heg) en veld 4 getraind worden.

Schema 3 (heel slecht weer)
Dit is het schema dat bij heel slecht weer gehanteerd wordt. Er kan dan alleen op veld 3 (kunstgras) getraind worden.

Velden worden op dag zelf gekeurd door de consul. Zijn beslissing is bindend en iedereen binnen NWC dient deze beslissing te respecteren; er kan ook niet van afgeweken worden. Op dat moment wordt ook bepaald of eventueel schema 2 of schema 3 gehanteerd gaat worden. In dat geval wordt dit gemeld  op de website onder het kopje “afgelaste trainingen”.

Voor schema 1 en schema 2 zijn overzichten op de site te vinden onder “nieuws – trainingstijden”. Indien schema 3 toegepast moet worden geldt het volgende: de eerste keer in een week krijgen de selectieteams de voorkeur. Het actuele schema zal op de site onder het kopje “afgelaste trainingen” komen staan. Indien, onder extreme omstandigheden, voor een 2e keer schema 3 moet worden gehanteerd, zullen de lagere teams zo veel mogelijk ingedeeld worden.

Trainers houd de website dus goed in de gaten, voordat je naar het sportpark komt. Dit voorkomt een foute voorbereiding of aanvangstijd. Verder vragen we ook om begrip als schema 2 of 3 in werking treedt. Natuurlijk is dan de ruimte en de tijd beperkt, maar we willen juist iedereen laten trainen.
 

 
Afmeldingen

Voetballen is een teamsport. Daarom moeten spelers, die niet naar de training of naar een wedstrijd kunnen komen, zich tijdig met opgave van reden afmelden. Studie kan een reden tot afmelding zijn.

De speler moet echter proberen zijn tijd zo in te delen dat school en voetballen goed samengaan. Afmeldingen moet men tot het uiterste beperken: afwezigheid bij een groepssport is hinderlijk voor de andere teamleden. Als je toch verhinderd bent, doe dan het volgende:

Voor wedstrijden altijd afmelden bij een van je leiders (minstens 2 dagen voor de wedstrijd), zodat de leider voor vervanging kan zorgen.
Voor trainingen wordt er aan het begin van de competitie afgesproken of er bij de groepsleider afgemeld dient te worden. Sowieso altijd afmelden bij je trainer, ook keepers.