Activiteiten seizoen 2013/2014


De activiteitencommissie is bezig met de planning van verschillende activiteiten voor het seizoen 2013-2014. Zodra hier meer over bekend is, vindt u dat terug op deze pagina.
Kalender 2e Seizoenshelft 2014

De Activiteitencommissie is weer druk bezig met het samenstellen van een aantrekkelijk programma voor de leden. De huidige planning ziet er als volgt uit, maar kan in de loop van de tijd worden aangepast: 

2 januari 2014: Techniekdag en Zaalvoetbal Jeugd
2 januari          Nieuwjaarsreceptie
11 januari:       Kienen F/Mini's/E/G-jeugd
2 februari:       2e seizoensopening in de Kantine!
8 februari:       Vrijwilligersavond
21 maart:        De Grote NWC Quiz!
25-26 April:     De Slag om Asten en Muziekspektakel
4 mei:             Grote seizoensafsluiting in de Kantine
13-14-15 juni:  D/E kamp  
30 mei:           Schoolvoetbal
1 Juni:             NWC-dag
Datum nnb      BAA Toernoooi
15 september: Seizoensopening 
15 september is het weer zover, dan vieren we de opening van het seizoen voor alle seniorenteams. Dit jaar zelfs met een 10-elftal en wederom een Vrouwenteam!

Graag
 willen we iedereen oproepen om zondag naar de kantine te komen om het seizoen gezellig onder het genot van spetterende muziek van DJ Michel Bierlee, een drankje en eenhapje feestelijk te openen!
 
Seizoen 2012-2013:

Muziekspektakel dinsdag 30 april 2013

Na De Slag Om Asten op Koninginnenacht, was het op Koninginnedag tijd voor het Muziekspektakel Asten. Ook dit evenement werd door NWC en Muziekvereniging Jong Nederland Asten gezamenlijk  georganiseerd.

Om 11.00 uur werd het spektakel geopende door het A-Orkest van Muziekvereniging Jong Nederland Asten. Na de opening van het orkest nam Incantare, het koor van MJNA, het stokje over. Vervolgens werd het podium helemaal gevuld met mannen en bracht het Astens Mannenkoor diverse liederen. Na het laatste lied zorgde Goe Zat voor een feestelijke aanloop naar de inhuldiging.


De inhuldiging werd in de grote tent op het Koningsplein op een groot scherm getoond. Het Astense publiek dat toch nieuwsgierig was naar hét moment genoot met volle teugen van de 'kroning'. Om 16.00 uur was het dan weer tijd voor muziek, De Bijtels zette het feest weer goed in. Ook de jonge band Apollo Seeck wist het publiek zeer goed te enthousiasmeren. Toen Out of the Blue aan de beurt was stormden de fans van Levi Hoefnagels zich naar voren. De band Second One kreeg de mensen volop aan het dansen. En als laatste was Fools on Fuel aan de beurt om het Muziekspektakel Asten met een knaller af te sluiten.

De Nachtburgemeester van Asten  Nicky Waals en DJ Jantje zorgde voor een mooie opvulling van de avond. Op het einde van de dag waren zowel het publiek als de organisatoren erg enthousiast over het Muziekspektakel Asten.

Bekijk hier de foto's op de speciale website:http://www.muziekspektakelasten.nl/koninginnedag 
Voor andere foto's:  bezoek onze Facebook pagina.

Of kijk op de Siris pagina.

De Slag Om Asten maandagavond 29 april 2013

NWC organiseerde samen met Muziekvereniging Jong Nederland Asten dit jaar voor het eerst het Muziekspektakel Asten. Een tweedaags evenement met De Slag Om Asten op Koninginnenacht en het Muziekspektakel op Koninginnedag. De organisatie van de quiz De Slag Om Asten was in handen van de mensen achter de Grote NWC-Quiz, namelijk Bas Damoiseaux, Lars Mennen en Joost Rooze.

Tijdens Koninginnenacht hebben 52 teams, van elk acht personen, het tegen elkaar opgenomen in De Slag Om Asten. Hiermee zat de tent ook helemaal vol en was er slechts ruimte voor een handje vol publiek die ook volop konden meegenieten van het spektakel.  Teams waren samengesteld uit diverse clubs, maar ook buurtverenigingen, kookclubjes en vriendengroepen deden mee.

In vijf  rondes kregen de deelnemers heel wat vragen te verwerken. Na iedere ronde werd de tussenstand doorgegeven met de bijhorende standen en zag je verschillende groepen opveren van hun plaats. De vragen werden op een leuke wijze gesteld en af en toe werd het publiek zelfs meegenomen naar een vakantiebestemming waarover men dan de vragen moest beantwoorden.
Vragen over landen, maar ook over het Koningshuis en sport ontbraken niet in deze doldwaze maar pittige quiz. De muziekvragen werden zeer enthousiast ontvangen door het publiek, sommige fragmenten zorgden ervoor dat het publiek uit volle borst meezong.  

Op het eind van de avond mochten we het team 'Van alles wa, maar meestal net nie' feliciteren met de overwinning van De Slag Om Asten. Zij mogen zich "De Slimste Club van Asten"  noemen. Het 'Expert Team' ging er met de tweede prijs vandoor en 'Natte fluit' eindigde op plaats 3.

Bekijk hier de volledige uitslag van de quiz: http://www.muziekspektakelasten.nl/koninginnenacht
Voor foto's:  bezoek onze Facebook pagina
 
 
NWC en MJNA pakken uit tijdens Koninginnenacht
en Koninginnedag 2013                                                   

05-03-2013

Koninginnedag vieren doe je bij voorkeur dicht bij huis. Gezellig samen met je vrienden, familie en bekenden. Maar dan moet er uiteraard wel iets te doen zijn!
Als het aan NWC en Muziekvereniging Jong Nederland Asten ligt gaat Koninginnedag 2013 de boeken in als een hele bijzondere. Deze twee verenigingen hebben namelijk de handen ineen geslagen en organiseren op Koninginnenacht en -dag een groots en gezellig evenement voor jong én oud op het Koningsplein in Asten.

De Slag Om Asten - Koninginnenacht 29 april
Twee dagen lang is een grote tent op het Koningsplein het toneel van gezellig spektakel. Op maandagavond wordt de tent omgetoverd tot een heuse quiz-arena. Tijdens deze avond nemen verenigingen, bedrijven, (vrienden)clubs, buurtverenigingen, families, etc. het tegen elkaar op in "De Slag Om Asten", een doldwaze en pittige quiz. De teams, welke bestaan uit 8 personen, krijgen deze avond een spervuur aan vragen over zich heen over o.a. sport, muziek, Asten, economie en showbizz. De organisatie van de quiz is in handen van de mensen achter de Grote NWC-Quiz. Wie gaat er op 29 april met de titel slimste club van Asten naar huis? Deelname staat open voor iedereen vanaf 16 jaar en aanmelden kan vanaf vrijdag 8 maart om 18.00 uur  via www.muziekspektakelasten.nl

Muziekspektakel - Koninginnedag 30 april
Dinsdag, Koninginnedag, gaat het feest op het Koningsplein onverminderd door met een dagvullend programma. Vanaf het plein wordt Koninginnedag in Asten een nieuw leven ingeblazen met een waar muziekspektakel. Onder het genot van een drankje en elkaars gezelschap is de kroning van Koning Willem-Alexander live te volgen in de grote tent. Vanaf 16.00 uur barst het feest dan écht los met live optredens van regionale bands aangevuld met zangers/zangeressen en DJ's. De organisatie is momenteel druk bezig met het samenstellen van het programma. Kijk voor een actueel overzicht van de verschillende acts op de speciale website. Koninginnedag 2013 wordt een geweldig Muziekspektakel met de beste en gezelligste artiesten uit de regio. De toegang is gratis.

Ben er ook bij!
Zet 29 én 30 april alvast in je agenda en vier Koninginnedag ook in Asten. Het belooft een geweldig spektakel te worden dat je niet mag missen! Voor meer informatie ga je even naar de speciale website www.muziekspektakelasten.nl. Daar vind je ook de complete line-up van 30 april en kun je je aanmelden voor de quiz.

              
 Kienen
Op zaterdag 19 januari 2013 gaan we kienen:
· Van 10.00 uur tot 12.00 uur is het kienen voor de F-jeugd en mini's.
· Van 13.00 uur tot 15.00 uur is het kienen voor de E-jeugd en de G-jeugd.
Locatie: Kantine sportpark NWC
 
 
Techniekdag/ Zaalvoetbal 
Donderdag 27 december 2012:
Techniekdag:
·   F-jeugd en de mini's van 9.00 uur tot 11.00 uur.
·   E-jeugd van 11.00 uur tot 13.00 uur.
Zaalvoetbal: 
·   D1, D2 en D3 van 13.00 uur tot 15.00 uur.
.   D4, D5 en D6 van 15:00 uur tot 16:30 uur.
·   Meisjes van 16.30 uur tot 18.00 uur
 Dit alles vindt plaats in Sporthal "De Schop".
 
Terugblik

Voor een ieder die nog eens terug wil blikken op de activiteiten die eerder hebben plaatsgevonden hebben we hieronder een overzicht met alle gemaakte foto's. De foto's van het kertsverhaal komen zo spoedig mogeijk erbij te staan.

Foto's voorgaande activiteiten: 

Stef stuntpiloot: http://www.mijnalbum.nl/Album=8Q7ALLLO
Crazy Bingo: http://www.mijnalbum.nl/Album=I43AKBWU
Poker event: http://www.mijnalbum.nl/Album=G3Z73GEA
Back 2 the old times: www.mijnalbum.nl/Album=FSAPH73O