NWC nodigt je uit op de nieuwe Facebook pagina
 
We waren al een tijdje bezig onze NWC Facebook pagina op te zetten, maar nu is het moment gekomen om iedereen te laten zien wat we er mee (gaan) doen.
 
Met de tijd mee gaan
NWC is er de club niet naar om achterover te leunen. Altijd in beweging en dat past bij een moderne voetbalclub als NWC. We informeren onze leden, teams en andere geïnteresseerden op allerlei manieren. Met een mooi clubblad, een website, waar tegenwoordig alle teams hun eigen teampagina kunnen krijgen en sinds een paar jaar met Twitter. Handig als je 's zondags live via korte 'tweets' de wedstrijd van NWC-1 wil volgen.
 
Voor elk wat wils
Met Facebook willen we jullie nog meer bieden. Dat betekent ten eerste dat de redactie zelf zorgt voor leuke (voetbal)nieuwtjes, verhalen en beeldmateriaal. Maar belangrijker is misschien wel - en dat is voor Facebook gebruikers natuurlijk bekend - dat je op Facebookberichten kan reageren. Zelf leuke berichtjes plaatsen, bijvoorbeeld over wat je op of aan het voetbalveld meemaakt, is ook mogelijk. Mét daarbij misschien wel leuke foto's of videofilmpjes.
Uiteraard spreken we met z'n allen wel af dat we het wel netjes houden. Heb respect voor elkaar, ook op Facebook! De Facebook redactie zal daar goed op letten.

Ideeën?
Wij hebben ideeën genoeg die we stap voor stap willen gaan uitvoeren, zoals:
  • Nieuws en een fotoalbum over de nieuwbouw
  • de fotovraag / historische clubfeitjes (wie herkent of weet…)
  • evenementen- en activiteitenkalender
  • een wisselende startpagina foto
  • wat je kunt verwachten in de volgende 'Nieuwe NWC-er' 
  • belevenissen van onze talenten bij andere clubs
Hebben jullie ook leuke ideeën? Meld het op ons Facebook prikbord of mail de Facebook redactie. Misschien komt jouw idee er op te staan!
 
Ook belangrijk
Goed om te weten is dat je zelf géén Facebook lid hoeft te zijn om toch alles te kunnen lezen op onze NWC Facebook pagina! Gewoon intikken www.facebook.com/nwcasten en je bent er! En voor het gemak hebben we op de NWC-website een pagina gemaakt waar automatisch ons Facebook nieuws wordt getoond: www.nwc-asten.nl/facebook
Echter, als je wil reageren of zelf iets op het prikbord wil zetten, dan moet je wel een Facebook account hebben. En voor onze Twittervolgers, jullie zien daar ook onze Facebook nieuwtjes voorbij komen. Die laten we daar namelijk automatisch op binnenkomen.

De Facebook redactie van NWC; links Joep van den Boer, midden Jan Leenen en rechts Jelle van der LooTot slot, op naar veel 'likes' op onze Facebook page!
De Facebook redactie,
Joep van den Boer,  Jan Leenen en Jelle van der Loo (vlnr)