Jeroen van Bussel stopt met voetballen

Jeroen van Bussel (28) heeft besloten te stoppen met zijn actieve voetbalcarrière. De selectiespeler van NWC kampt al anderhalf jaar met een slijtage onder in zijn rug.

Vorig seizoen was de geboren Astenaar nog aanvoerder en was hij een belangrijke kracht in het centrum van de defensie. Van Bussel promoveerde met zijn elftal naar de eerste klasse.


Van Bussel hier in actie tegen PSV '35 op 20 september 2009 (6-1 winst).

Van Bussel zal wel onder behandeling blijven van de clubfysiotherapeut om zijn rug te blijven versterken. Door de geboorte van zijn zoon Jasper in november  werd de keuze om te stoppen minder moeilijk. Hij geniet nu thuis van de kleine en kan meer tijd besteden aan zijn werk.

De verdediger annex middenvelder, die ook nog speelde voor DBS en Panningen en daarvoor  bij Helmond Sport, zal altijd betrokken blijven bij de club en zijn vriendenteam waar hij nu wat afstand van neemt.

Van Bussel wilde nog graag via deze weg  de club en supporters bedanken voor de steun, het enthousiasme en het plezier sinds zijn terugkeer in Asten. Hij vindt het geweldig hoe zijn ‘cluppie’ gegroeid is en vertrouwt absoluut in lijfsbehoud in de eerste klasse dit seizoen.